Всі новини

Місія Канади щодо оцінки системи державного контролю за виробництвом м’яса птиці та здоров’ям птиці завершила свою роботу в Україні
24.05.2019 18:28

24 травня поточного року в Україні завершила роботу місія Канадського агентства з питань продовольства та інспекції (CFIA) з метою оцінки системи державного контролю за виробництвом м’яса птиці та здоров’ям птиці, яка працювала на території нашої держави впродовж останніх двох тижнів

Делегація Держпродспоживслужби відвідала Берлін
24.05.2019 17:27

На запрошення Німецького Фонду міжнародного правового співробітництва (IRZ) делегація Держпродспоживслужби на чолі з заступником Голови Держпродспоживслужби Анною Андрущак перебувала з робочим візитом у м. Берлін (Федеративна Республіка Німеччина) з 19 по 24 травня 2019 року

Фахівці Держпродспоживслужби взяли участь у «Четвертому щорічному регіональному науковому симпозіуму в рамках концепції «Єдине здоров’я»
24.05.2019 12:08

З 20 по 24 травня 2019 року  за підтримки Програми зменшення біологічної загрози в Україні відбувся Четвертий щорічний регіональний науковий симпозіум в рамках концепції «Єдине здоров’я» (далі - симпозіум)

Держпродспоживслужба та Єврокомісія обговорили поточні питання двостороннього співробітництва в частині СФЗ
24.05.2019 11:38

23 травня поточного року відбулася чергова відеоконференція керівництва Держпродспоживслужби з представниками Європейської Комісії, Представництва ЄС в Україні щодо поточних питань двостороннього співробітництва у сфері санітарних та фітосанітарних заходів.


У Кропивницькому державні інспектори Головного управління Держпродспоживслужби відпрацювали проведення аудиту системи НАССР
24.05.2019 10:04

21-22 травня 2019 року в рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні» у Кропивницькому відбувся навчальний пілотний аудит в рамках системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).

Державні інспектори Вінниччини пройшли навчання з аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи HACCP
23.05.2019 17:38

23 травня 2019 року в Головному управлінні Держпродспоживслужби у Вінницькій області відбувся семінар-тренінг щодо основних аспектів застосування у практиці постійно діючих процедур, в рамках системи аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок (НАССР).

На Закарпатті обговорили стан підготовки дитячих оздоровчих закладів до літнього сезону
23.05.2019 17:14

У м. Ужгород, в Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти, відбулася нарада з питань організації та підготовки відпочинку дітей у 2019 році.


Порядок польового інспектування картоплі
23.05.2019 14:05

Інспектування насіннєвих посівів картоплі проводиться відповідно до Інструкції з інспектування сортових посівів картоплі, затвердженої секцією землеробства та механізації науково-технічної ради Міністерства аграрної політики та продовольства України від 23 січня 2015 р. ( протокол №1) та Відділення рослинництва Національної академії аграрних наук України від 23 січня 2015 р. ( протокол №3).

Оприлюднено ролик щодо профілактики поширення АЧС
23.05.2019 11:43

За фінансування та координування Агентства зменшення загроз Посольства США в Україні в рамках Програми зменшення білогічної загрози створено інформаційний відеоролик щодо особливості розповсюдження та поширення АЧС.

Володимир Лапа, європейські експерти та представники бізнесу обговорили зміни до вітчизняного харчового законодавства
23.05.2019 10:25

22 травня поточного року Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа та представники Проекту ЄС з безпечності харчових продуктів, Європейської бізнес асоціації, Американської торгової палати та Ліги виробників харчових продуктів обговорили ряд змін вітчизняного харчового законодавства в рамках його гармонізації до норм Євросоюзу

Відображення результатів 1-10 (з 2976)
<< Перша < НазадСторінка:1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10Вперед > Oстання >>