Держпродспоживслужба Житомирщини долучилася до розробки Регіонального плану заходів щодо створення в закладах освіти належних умов для безпечного та якісного харчування дітей

14.11.2019 14:48

Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області активно здійснює заходи з реалізації доручення Прем’єр-міністра Олексія Гончарука щодо затвердження безпечності харчування в закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Житомирській області  спільно з представниками управління освіти і науки  Житомирської ОДА  та фахівцями департаменту  праці, соціальної  та сімейної політики облдержадміністрації долучилися до розробки проекту Регіонального плану заходів щодо створення в закладах освіти  належних умов для безпечного та якісного харчування дітей в Житомирській області на 2020-2025 роки. 

За результатами спільно проведеної роботи Розпорядженням голови Житомирської облдержадміністрації від 13 листопада 2019 року Регіональний план заходів на 2020-2025 роки було затверджено.