Вимоги до імпорту м’яса та м’ясних продуктів до Об’єднаної Республіки Танзанія

31.10.2016 14:30

Згідно повідомлення Міністерства сільського господарства, тваринництва та рибальства вимоги щодо імпорту м’яса та м’ясних продуктів до Об’єднаної Республіки Танзанія:

- Потенційний експортер повинен контактувати з місцевими імпортерами або створити власну місцеву компанію для того, щоб сприяти реєстрації м’ясних продуктів  Компетентним органом – Управління з контролю за продуктами харчування та лікарськими засобами Танзанії (Tanzania Food and Drug Authority (TFDA));

- Потенційний експортер або місцевий контрагент повинен діяти через Постійного Секретаря Міністерства сільського господарства, тваринництва та рибальства з реєстрації зацікавлених експортерів в М’ясній Раді (the Meat Board) та для отримання ветеринарного дозволу на імпорт від Директора ветеринарної служби;

- Заявка для отримання ветеринарного дозволу на імпорт повинна супроводжуватися: накладною від компанії експортера, копією реєстрації продукції від TFDA та копією реєстрації зацікавленої сторони (контрагента), виданої М’ясною Радою (the Meat Board);

- Директор Ветеринарної служби має видати Міжнародний ветеринарний сертифікат після отримання листа-заявки щодо імпорту разом з зазначеними вище копіями та додатками;

- У залежності від походження імпортованої м’ясної продукції, Директор ветеринарної служби може запросити проведення попередньої перевірки українських підприємств-виробників.