Фахівці Держпродспоживслужби пройшли дистанційне підвищення кваліфікації в НУБіП

19.06.2020 15:24

З 01 по 12 червня 2020 року, відповідно до плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, на факультеті ветеринарної медицини спільно з ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України дистанційно, з використанням платформи Webex, підвищували кваліфікацію слухачі потоку «Керівники та спеціалісти Держпродспоживслужби» (детальніше ознайомитися з інформацією про проходження онлайн навчання можна за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/77919).

Це був цікавий досвід набуття знань категорією слухачів, які звикли навчатись в аудиторії, мають вагомий досвід знань, професійних навичок і компетенцій.

Після завершення дистанційного навчання проведено анкетування за аналізом якого, слухачами було високо оцінено організацію навчання та роботу викладачів, задіяних у підвищенні кваліфікації, а також актуальність і новизну наданого матеріалу (розлогіше за посиланням: https://nubip.edu.ua/node/78083).